Espoon kaupunginteatterin Viro-viikot

Saraband

 

Virolaista teatteria parhaimmillaan vierailunäytöksinä Espoon kaupunginteatterin Viro-viikoilla! Satavuotiaan Viron kunniaksi ohjelmassa tällä kertaa kolme näytelmää. Näytelmissä on suomenkielinen tekstitys. Lipunmyynti on jo alkanut.

Eesti Draamateater: Saraband
ti 27.2. ja ke 28.2. klo 19
Näytelmä perustuu Ingmar Bergmanin samannimiseen elokuvaan, jossa Marianne ja Johan – entiset aviopuolisot – tapaavat pitkästä aikaa ja joutuvat osaksi rikkinäisten ihmissuhteiden verkkoa, muistojen ja rakkauden hyökyaaltoa sekä näennäisen rauhan alle kätkeytyvää valtataistelua.
Ohjaaja Peeter Raudsepp
Rooleissa Kersti Kreismann, Martin Veinmann, Ester Kuntu, Jaan Rekkor

Von Krahli Teater: Vaimukuskuss
la 3.3. klo 19, su 4.3. klo 15
Näytelmä yhdistää teatterin, tanssin ja nykysirkuksen hullunhilpeäksi, absurdiksi ja älykkääksi kuvaukseksi kommunikaation vaikeudesta. Von Krahl on yksi Viron vapaan kentän kiinnostavimmista teatterista.
Ohjaaja Renate Keerd
Rooleissa Kait Kall, Karl-Andreas Kalmet, Märt Pius, Priit Pius

Ugala Teater: Emadepäev (Äitienpäivä)
to 8.3. ja pe 9.3. klo 19, la 10.3. klo 14
Esitys kääntää tutun asetelman nurin päin: keskimäärin lapsi esittää äidilleen noin 300 kysymystä päivässä, mutta entä jos äiti alkaa kysellä, niin mitä hän kysyy ja mistä hän saa vastauksia? Näytelmä kuvaa neljää äitiä ja ruuhkavuosien arkisankaria kiperien kysymysten äärellä.
Ohjaaja Liis Aedmaa
Rooleissa Jaana Kena, Kadri Lepp, Triinu Meriste ja Terje Pennie

Liput kaikkiin esityksiin Espoon kaupunginteatterin lipputoimistosta tai näppärästi nettikaupasta www.lippu.fi

Tapahtuma alkaa
Ti, 27.2.2018 - 19:00 2018-02-27 19:00:00 2018-02-27 19:00:00 Espoon kaupunginteatterin Viro-viikot <p>Virolaista teatteria parhaimmillaan vierailunäytöksinä Espoon kaupunginteatterin Viro-viikoilla! Satavuotiaan Viron kunniaksi ohjelmassa tällä kertaa kolme näytelmää. Näytelmissä on suomenkielinen tekstitys. Lipunmyynti on jo alkanut.</p> Revontulentie 8, Tapiola VIRO SUOMESSA web@virosuomessa.fi Europe/Helsinki public
Tapahtuma päättyy
 
Espoon kaupunginteatteri
Revontulentie 8, Tapiola
 

60.1717411, 24.8041987

 
Järjestäjä(t)

Espoon kaupunginteatteri yhteistyössä Viro-instituutin ja Viron suurlähetystön kanssa

Lisätietoja tapahtumasta