Kylässä toimittaja Rain Kooli: Viro vaalien ja kuntauudistuksen jälkeen – onko tuttua pikkuveljeä enää olemassakaan?

Rain Kooli

 

Toimittaja Rain Kooli luennoi tiistaina 5. joulukuuta kello 18 Eesti Maja – Viro-keskuksessa Helsingissä aiheesta Viro vaalien ja kuntauudistuksen jälkeen – onko tuttua pikkuveljeä enää olemassakaan?

Rain Kooli on virolainen toimittaja ja juontaja. Kooli työskentelee toimittajana Suomenlahden molemmin puolin. Hän on työskennellyt muun muassa Viron yleisradioyhtiön (Eesti Rahvusringhääling) mielipidetoimittajana ja uutisportaalin päätoimittajana, Turun Sanomien kolumnistina, Kymen Sanomien uutistoimittajana, Eesti Päevaleht -lehden vs. päätoimittajana ja freelance-journalistina. Kooli on ollut myös YLE Porvoon, Eesti Raadion ja Vikerraadion palveluksessa, toiminut Kuku Raadion Suomen-kirjeenvaihtajana ja toimittanut Televisiossa ETV:n ohjelmaa Kahekõne sekä juontanut tv-ohjelmia Jüri Üdi klubi ja Vabariigi kodanikud.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Luennon jälkeen on varattu aikaa keskustelulle.

Ilmoitathan tarjoilujen vuoksi osallistumisestasi maanantaihin 27.11. mennessä osoitteeseen svyl@svyl.fi.

Tervetuloa!

Tapahtuma alkaa
Ti, 5.12.2017 - 18:00 2017-12-05 18:00:00 2017-12-05 18:00:00 Kylässä toimittaja Rain Kooli: Viro vaalien ja kuntauudistuksen jälkeen – onko tuttua pikkuveljeä enää olemassakaan? <p>Toimittaja Rain Kooli luennoi tiistaina 5. joulukuuta kello 18 Eesti Maja – Viro-keskuksessa Helsingissä aiheesta Viro vaalien ja kuntauudistuksen jälkeen – onko tuttua pikkuveljeä enää olemassakaan?</p> Sörnäisten rantatie 22 C, Helsinki VIRO SUOMESSA web@virosuomessa.fi Europe/Helsinki public
Tapahtuma päättyy
 
Eesti Maja - Viro-keskus
Sörnäisten rantatie 22 C, Helsinki
 

60.1861861, 24.968892

 
Järjestäjä(t)

Virolaisen kulttuurin ystävät Virkku, Viro-instituutin ystävät ja Suomen Viro-yhdistysten liitto

Lisätietoja tapahtumasta