Mustan ja Valkoisen Teatterifesitvaali – Moraali

Moraal

 

Musiikkinäytelmä  “Moraali” antaa humoristisen näkemyksen teinien aivosolujen väliin, yrittäen ymmärtää, minkälainen on se “oikea teini”? Yksi muusikko, kaksi näyttelijää, 30 roolia, puolitoista tuntia rajua menoa, minkä lopussa näyttelijät ovat antaneet kaikkensa ja yleisölle tulee tunne, aivan kuin he olisivat käyneet rock-konsertissa. Tätä Tanskan teatteriryhmän Mungo Parkin luomaa provosoivaa teatteritekstiä on esitetty hyvi menestyksekkäästi  monissa Euroopan maissa.


Ugala on omaan näytelmäänsä sisältänyt virolaisen suositun räppärin Mart Rauban eli MC Lordin, sekä  Kali Briis Bandin ja vonKuuskina esiintyvän muusikon ja säveltäjän Kaarel Kuusin. Tässä näytelmässa ei kierrellä asioita. Asiat sanotaan suoraan ja niistä puhutaan niin kuin ne ovat.


Ohjaus: Marika Palm,
Näyttämöllä:  Adeele Sepp, Rait Õunapuu ja Kaarel Kuusk
Lavastus ja valot: Kristjan Suits
Pukusuunnittelu:  Neoon Must,
Laulujen sanojen käännös: MC Lord
Musiikkisuunnittelu: Kaarel Kuusk
Koreografia: Evelyn Uisk
Valokuvat: Gabriela Mägi

Tapahtuma alkaa
To, 7.6.2018 - 19:00 2018-06-07 19:00:00 2018-06-07 19:00:00 Mustan ja Valkoisen Teatterifesitvaali – Moraali <p>Musiikkinäytelmä  “Moraali” antaa humoristisen näkemyksen teinien aivosolujen väliin, yrittäen ymmärtää, minkälainen on se “oikea teini”? Kallenkuja 3, Imatra VIRO SUOMESSA web@virosuomessa.fi Europe/Helsinki public
Tapahtuma päättyy
 
Teatteri Imatra
Kallenkuja 3, Imatra
 

61.1705788, 28.7662323

 
Järjestäjä(t)

Mustan ja Valkoisen Teatteri-yhdistys ry