Siller-kuoron joulukonsertti Jõulud näevad tulla

Jõulud näevad tulla

 

Siller-kuoron perinteisessä joulukonsertissa esitetään niin tuttuja kuin uudempia jouluisia säveleitä. Kuoroa johtaa Silver Lumi. Erikoisvieraina mukana tunnettu virolainen laulaja Liisi Koikson, pianisti Joel-Rasmus Remmel sekä sellisti Johannes Teppo.

10 vuotta sitten perustetussa Siller-kuorossa laulaa joukko Helsingin seudulla asuvia virolaisia musiikin ystäviä. Kuoron ohjelmistossa pääpaino on virolaisten säveltäjien tuotannolla, mutta myös kansainvälisten säveltäjien teoksia otetaan mielellään tulkittavaksi.

Liisi Koikson on tuttu jokaiselle virolaiselle, sillä hän on vaikuttanut Viron musiikkimaailmassa jo yli 20 vuotta. Samettiääninen laulaja hallitsee monta tyylilajia jazzista folkiin. Viime aikoina hän on esiintynyt yhdessä pianisti Joel-Rasmus Remmelin kanssa.

Johannes Teppo on Sibelius-Akatemiasta valmistunut sellisti, joka opettaa sellon soittamista Helsingin musiikkikouluissa ja soittaa useassa musiikkiyhtyeessä, mm. Duo Balticassa ja jousikvartetti Odysseuksessa.

Tervetuloa tunnelmalliseen joulukonserttiin!

Liput: 15 €, lapset 3-12 v. 10 €
http://www.lippu.fi

Tapahtuma alkaa
To, 14.12.2017 - 18:00 2017-12-14 18:00:00 2017-12-14 18:00:00 Siller-kuoron joulukonsertti Jõulud näevad tulla <p>Siller-kuoron perinteisessä joulukonsertissa esitetään niin tuttuja kuin uudempia jouluisia säveleitä. Kuoroa johtaa Silver Lumi. Erikoisvieraina mukana tunnettu virolainen laulaja Liisi Koikson, pianisti Joel-Rasmus Remmel sekä sellisti Johannes Teppo.<br /> Vanhaistentie 6, Helsinki VIRO SUOMESSA web@virosuomessa.fi Europe/Helsinki public
Tapahtuma päättyy
 
Kannelmäen kirkko
Vanhaistentie 6, Helsinki
 

60.2441603, 24.8840342

 
Järjestäjä(t)

Sekakuoro Siller

Lisätietoja tapahtumasta