Yhteislaulutilaisuus: joululauluja viroksi ja suomeksi

yhteislaulutilaisuus, mainos

 

Joulunaika ei ole joulunaikaa ilman musiikkia! Joulumusiikkia kuunnellaan tuolloin todennäköisesti jokaisessa kodissa. Mitkä kappaleet saavat sinut virittymään joulutunnelmaan? Mitkä joululaulut ovat mielestäsi kauneimmat ja koskettavimmat?
Riippumatta siitä, onko maa musta tai valkoinen, kokoonnumme ma 7.12. Alppilan kirkkoon ja laulamme yhdessä tuttuja joululauluja – klassisesta kevyeen, hengellisestä maalliseen musiikkiin. 
Paikalla ovat juontajana Timo Lipponen, kanttoreina Vivika Oksanen ja Dagmar Õunap muusikkoystävineen, sekä lauluryhmä Säde ja sekakuoro Vox Urbana.

***

Laulame koos tuttavaid jõululaule – klassikast popini, vaimulikust repertuaarist kerge muusikani. Õhtut juhib Timo Lipponen, kantoritena Vivika Oksanen ja Dagmar Õunap koos muusikasõpradega ning laulurühm Säde ja segakoor Vox Urbana.

TERVETULOA! TERE TULEMAST!

Tapahtuma alkaa
To, 7.12.2017 - 18:00 2017-12-07 18:00:00 2017-12-07 18:00:00 Yhteislaulutilaisuus: joululauluja viroksi ja suomeksi <p>Joulunaika ei ole joulunaikaa ilman musiikkia! Joulumusiikkia kuunnellaan tuolloin todennäköisesti jokaisessa kodissa. Mitkä kappaleet saavat sinut virittymään joulutunnelmaan? Mitkä joululaulut ovat mielestäsi kauneimmat ja koskettavimmat? Kotkankatu 2, Helsinki VIRO SUOMESSA web@virosuomessa.fi Europe/Helsinki public
Tapahtuma päättyy
 
Alppilan kirkko
Kotkankatu 2, Helsinki
 

60.1913104, 24.9415224

 
Järjestäjä(t)

Yhteistyössä Kallion seurakunta ja vironkielinen seurakuntatyö Helsingissä, Viron Helsingin-suurlähetystö, Finest FM -radio, Tuglas-seura ja Suomen Viro-yhdistysten liitto